Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarutställning

1 juli, 2023 , 08:00 17:00

Sydsveriges Smådjursvänner bjuder in till Agility & Utställning! 

Lördagen den 1 juli 

OBSERVERA: För att minska risken för spridning av smittsamma sjukdomar har styrelsen 20230615 beslutat att införa en tillfällig begränsning gällande medlemmars rätt att deltaga på utställningen 20230701. Medlemmar som under de tre närmaste månaderna före utställningen har importerat djur från annat land och haft djuren i sitt hushåll, äger inte rätt att deltaga. Begränsningen gäller samtliga SSV-djurslag.

Standardbedömning: Råttor,  Guld-, Dvärghamster, Gerbil, Marsvin (skinny)

Keldjursbedömning: Marsvin (övriga raser), Kanin, Exot. 

Agility för Möss, Guldhamstrar, Dvärghamstrar, Gerbiler, Råttor.

Drive in: Keldjursbedömning utan final för samtliga djurslag, öppen även för icke medlemmar. Anmälan och betalning till Drive in sker på plats mellan kl. 11-14.

Plats: Ullstorps gård 402, 243 93 Höör

Tid: Incheckning av djur: kl. 08.30-09.30. Funktionärer samlas kl. 07.30

Bedömningen startar kl. 10.00. Lunch finns att köpa på plats.

Sista anmälningsdag: 22 juni. Anmälningar efter detta datum är ogiltiga. Anmälan göras antingen genom att skicka in blanketter eller genom att maila samma information till: 

Désirée Lennklo, lennklo@hotmail.com 

Désirée Lennklo, Ullstorps Gård 402, 243 93 Höör

Utställningsklasser 

Agilityklass: 50 kr/st för de första två djuren av samma sort, 40 kr/st för ytterligare djur av samma sort med samma ägare. Djuret måste ha fyllt 3 månader för att deltaga.

Standardklass & keldjursklass: 50 kr/st för de första två djuren av samma sort, 40 kr/st för ytterligare djur av samma sort med samma ägare. Djuret måste ha fyllt 3 månader för att deltaga.

Juniorklass för djur som är 2mån men ännu inte fyllt 3mån. Samma pris som övriga klasser. Juniorer går i egen klass i standard- resp keldjursklass och tävlar endast mot andra juniorer. Juniorer går ej upp till Best in Show.

Veteranklass  Minimiålder för veteraner: Guld-  dvärghamster, råtta, mus som är 1år och 10mån eller äldre, gerbil som är 2år eller äldre. För deltagande i endast veteranklassen 40 kr per ägare och djur. För deltagande i både veteran- & standardklass, totalt 50 kr/djur och ägare. 

Sätt in avgiften på SSVs Pg 485 43 41-7

Anmälan till utställning

Anmäl genom att maila nedanstående uppgifter till anmälningsmottagren: lennklo@hotmail.com 

Samtidigt som du sätter in avgiften på SSVs konto.