Kommande evenemang

Nu har styrelsen planerat kommande event.Vi ska prova något nytt i dessa Coronatider och göra digitala event , något som är nytt i vår 40åriga historia. Vi startar med vårt traditionsenliga julfirande som ett prov för att se om tekniken vill vara med oss.

Kalendarium

11/12 Smådjurens digitala julafton!Ta fram glöggen, djuren och koppla upp dig! Vi får visa upp ett djur var som kan vara lite extra juligt dagen till ära och så röstar vi fram sötaste juldjuret på facebook! Topic: Julfest SSV

Mer info finns under evenemang

10/1 Manusstopp Gnagis nr 1, 2021

13/1 Digital agilitykväll med agilitydomare Daniel Thufvesson kl. 19.00-20.30Kostnad: 30kr (Anmäl genom att skicka ett mail med din e-postadress till lennklo@hotmail.com samtidigt som du sätter in avgiften med ditt namn som meddelande på SSVs konto senast dagen 10/1).

20/2 Grillkväll utomhus med smådjurssnackPlats: HöörTag med det du vill grilla, eventuell hund och ett glatt humör! Anmäl senast dagen före till: lennklo@hotmail.com (Först till kvarn gäller om Folkhälsomyndighetens regler om begränsat antal personer ligger kvar!).

14/3 ÅRSMÖTE, digitalt kl. 13.00. Årsmöteshandlingar och mer info om mötet kommer att läggas upp på hemsidan samt facebook senast två veckor i förväg.

3-4/7 SSV sommarutställning